miercuri, 11 februarie 2009

Unsere Erfahrung In Wien.

Cand am fost in VIENA am cules FLORI si am mancat TIRAMISU.Pacat ca m-am impiedicat de o GURA DE CANAL din care a iesit o BROASCA care tipa "abu...abaconoo'.Am plecat mai departe sa cumpar un cadou , DAr NIci nu am ajuns bine in magazin ca a strigat un nebun dupa mine "ou est anna?". M-am dus sa cumpar tigari, un politist il averitiza pe unul ca il baga in ALCATRAZ.Cand am ajuns in magazin un individ facea cunostiinta tuturor cu RAUL.Ne-a intrebat de ce RADEm si apoi prostul ne-a ARS cu tigara.Am luat o DUBA de taximetrist cara m-a intrebat daca PRETTEZ servicii.In final mi-a oferit o ciocolata si un gin TONIc.JOStEsul de la o firma cauta FRANCEZ-pane.Seara m-am intalnit cu un tip foarte COOL.YO!. l-am intrebat daca nu are VIAgRA pentru un prieten si mi-a raspuns "CLARO"! M-am dus in camara sa caut MURE S-ANu viitor o sa golesc raftul DE SUS ca sa nu mai cada CLEIul DE MARe.Am plecat in graba de acasa,mi-am uitat telefonu asa ca m-am hotarat sa intreb un trecator unde e gara si cat e ceasul. Cred ca era putin nebun caci mi-a raspuns : RU IZ gone,it's SIX TO ten.
Dupa cateva ore eram in pat.PAS CA NYu mai pot.

A doua zi dimineata m-a trezit telefonul.Trebuia sa merg sa vad ceva TEREN CE era de vanzare.Mi-am luat bluza pe mine si mi-am dat seama ca miroase a LEVANTICA.Am ajuns tarziu evident.Toata lumea bea bere.A venit la mine un MUNTEAN si m-a intrebat ce vreau.CIUC sau SILVA?Pe drum spre casa am vazut un POPA cu un LEU in lesa si o punga mare de LACUSTE in mana.BOOM...evident ca trebuia sa cad.un FAURar a fugit repede inspre mine,nu prea stia vorbi bine,dar m-a intrebat. ZO RANit?
M-am ridicat singura.DA MIRam-as ca n-am patit nimic.
Mai departe m-a oprit un psihiopat care m-a intrebat daca sa-si lase BERCIuni.M-am uitat mirata la el.CHE TREA NU i-am raspuns...sper ca a inteles.
Seara tot ce aveam in cap era : Lets GIB SOme action.

Niciun comentariu: